okonek Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 Czesc. Wpadlem na te fotki przypadkowo. Myslalem, ze juz nie mam ich na dysku. Model robilem ponad trzy lata temu i pokazywalem kiedys na KW. Jest to moj pierwszy model pancerki, ktory postanowilem wykonac na podstawie orginalnych fotek oraz pierwszy, ktory umiescilem na podstawce Cytuj
dormitor Napisano 4 Maja 2006 Napisano 4 Maja 2006 Trzeba było dać fotki 1 maja to byśmy z bukietem goździków przyjęli . Lubię te klimaty... Cytuj
gizmo1986 Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 wnętrze hamulca na koncu lufy powinno być czerwone Ale fajny model, troszkemi sie te brudzenie ukladu jezdnego niepodoba, ale to kwestia gustu Cytuj
Maciej Napisano 5 Maja 2006 Napisano 5 Maja 2006 Czerwone hamulce mają te na wystawach okolicznościowych. A powiedz gizmo co konkretnie w "brudnym" układzie jezdnym Ci się nie widzi... Pozdrawiam, Maciej Cytuj
okonek Napisano 5 Maja 2006 Autor Napisano 5 Maja 2006 troszke mi sie te brudzenie ukladu jezdnego niepodoba, ale to kwestia gustu Gizmo to nie kwestia gustu ale fotki orginalu Cytuj
KW-2 Napisano 16 Lutego 2017 Napisano 16 Lutego 2017 Wiem, że wątek wiekowy, ale bardzo mi się podoba! Cytuj
Gerd Napisano 17 Lutego 2017 Napisano 17 Lutego 2017 Model ten tego i w ogóle tyle że 2S1 to haubica nie działo. Różnica tak jak między kuszą, a łukiem :P Cytuj
dołek Napisano 17 Lutego 2017 Napisano 17 Lutego 2017 tyle że 2S1 to haubica nie działo. Różnica tak jak między kuszą, a łukiem :P Niestety nie masz racji. Haubica to jak najbardziej działo i do dział należą również armaty, armatohaubice, moździerze itp. Działo to w skrócie broń palna o kalibrze od 20mm ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi