okonek Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 Czesc. Wpadlem na te fotki przypadkowo. Myslalem, ze juz nie mam ich na dysku. Model robilem ponad trzy lata temu i pokazywalem kiedys na KW. Jest to moj pierwszy model pancerki, ktory postanowilem wykonac na podstawie orginalnych fotek oraz pierwszy, ktory umiescilem na podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 4 Maja 2006 Share Napisano 4 Maja 2006 Trzeba było dać fotki 1 maja to byśmy z bukietem goździków przyjęli . Lubię te klimaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 wnętrze hamulca na koncu lufy powinno być czerwone Ale fajny model, troszkemi sie te brudzenie ukladu jezdnego niepodoba, ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Jak dla mnie jest ok, pdoba mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Napisano 5 Maja 2006 Share Napisano 5 Maja 2006 Czerwone hamulce mają te na wystawach okolicznościowych. A powiedz gizmo co konkretnie w "brudnym" układzie jezdnym Ci się nie widzi... Pozdrawiam, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 5 Maja 2006 Autor Share Napisano 5 Maja 2006 troszke mi sie te brudzenie ukladu jezdnego niepodoba, ale to kwestia gustu Gizmo to nie kwestia gustu ale fotki orginalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 7 Maja 2006 Share Napisano 7 Maja 2006 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 16 Lutego 2017 Share Napisano 16 Lutego 2017 Wiem, że wątek wiekowy, ale bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Model ten tego i w ogóle tyle że 2S1 to haubica nie działo. Różnica tak jak między kuszą, a łukiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dołek Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 tyle że 2S1 to haubica nie działo. Różnica tak jak między kuszą, a łukiem :P Niestety nie masz racji. Haubica to jak najbardziej działo i do dział należą również armaty, armatohaubice, moździerze itp. Działo to w skrócie broń palna o kalibrze od 20mm ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi