patrykvel Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 A czytałeś je, albo choćby przeglądałeś?Bo ja czytałem i moim zdaniem obie bardzo pasują do tego co chcesz zrobić i osiągnąć. I jak wrażenia po tej literaturze? Sam myślę nad zakupem, ale kurde obawiam się, że większość technik które tam znajdę to gdzieś już pewnie widziałem w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 13 Sierpnia 2016 Share Napisano 13 Sierpnia 2016 Ja - jak sądzę - znałem przed lekturą z 90% opisanych technik i sztuczek, czy to z praktyki czy z teorii. To co najlepsze w tych książkach to to, że uczą jak je skutecznie stosować: co z czym, jak, jakimi narzędziami, w jakiej kolejności. Po lekturę tych książek moje podejście do malowania, a szczególnie do weatheringu zostało kompletnie przemeblowane. Naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2016 Wiem jakie jest pytanie i czego dotyczy.I dlatego odpowiedziałem jak odpowiedziałem: temat jest bardzo szeroki do omówienia i stosunkowo skomplikowany. Domyślam się bowiem że autor nie jest zainteresowany odpowiedzią: pomaluj kolorem bazowym i pocieniuj jaśniejszą mieszanką a potem zrób weathering. Dokładnie autor właśnie chciał poczytać jakieś Wasze pomysły na gorąco Co do tych materiałów anglojęzycznych to ciężko się tam dopatrzeć odcinka o współczesnych helikopterach bojowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi