Messer Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Iście ekspresowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 I koniec ;-) Zapraszam do oglądania modelu w galerii:http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=233&t=55180 Ewentualne komentarze te dobre i złe jak zawsze mile widziane ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Trampek jak żywy. Tylko wsiąść i jechać. Naprawdę pięknie wygląda. Mam pytanie: maska jest otwierana, czy zaklejona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Maska i bagażnik są otwierane fabrycznie, także Revell się postarał ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Maska i bagażnik są otwierane fabrycznie, także Revell się postarał ;-) A rzeczywiście, teraz obejrzałem galerię. Zaraziłeś mnie tym modelem. Zaraz patrzę co mogę sprzedać, żeby kupić taki zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Sam też się zaraziłem, dlatego ostrze ząbki na wersję Universal Jak na Revella model jest wykonany naprawdę dobrze, kilka nadlewek i szwów jest, a tak ogólnie w mojej ocenie 4/4+ dostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi