Gość Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 I znów udało mi się ukończyć model . Nic nadzwyczajnego. Ot tytułowy Leopard, których mnóstwo na naszym forum. Docelowo chciałbym wymyśleć jakiś kawałek terenu pod model, co by to brudzenie uzasadnić. Na tę chwilę jednak, fotki samego modelu: Nie bijcie za mocno. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 21 Sierpnia 2016 Share Napisano 21 Sierpnia 2016 Na ciemnym tle model bardzo ładnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Ładne "bydle" i pięknie wyeksponowany Tez się do takiego przymierzam ,ale w 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Dzięki za pozytywny odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Ładnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Dzięki Solaris . A co z Twoim Leosiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Wszystko pieknie, ale jest jednak jedno, bardzo wielkie ALE...pigmentow to Ty wcale nie utrwaliles, wiem, ze model to nie zabawka, zobacz jednak nawet na tlo, ten model sie doslownie "sypie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Wszystko pieknie, ale jest jednak jedno, bardzo wielkie ALE...pigmentow to Ty wcale nie utrwaliles, wiem, ze model to nie zabawka, zobacz jednak nawet na tlo, ten model sie doslownie "sypie". Utrwalę pigmenty, jak naprawię aerograf. Mam nadzieję że mój wątek warsztatowy, nie był tym razem za długi dla Ciebie? Zmieściłem w siedmiu stronach. Ps. Pigment sypie się tylko z gąsienic, bo brudziłem je na końcu. Na samym czołgu pigment był utrwalony, gdy mój aerek był jeszcze sprawny. BTW, w moim aero poszła uszczelka, znacie może jakiś domowy sposób na zrobienie takiej uszczelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Podobny Leoś do mojego ładnie wyszedł! Co do aero, spróbuj może z taśmą teflonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solaris7813 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Dzięki Solaris . A co z Twoim Leosiem? Niestety nie miałem możliwości przy nim dłubać, ale liczę że w najbliższym czasie do niego wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Bardzo ładny. Super że udało się go dokończyć. Jak pisze Tomek - spróbuj taśmę teflonową. Mnie kiedyś udało się tak jeszcze dwa modele wymalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi