Krystian Błażewski Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Witajcie Uprzedzajac wszelkie watpliwosci chodzilo mi o uzyskanie czegos podobnego: Co oczywiscie nie wyszlo Ale modelik fanie sie kleilo dorabianie elementow nitowalo malowalo brudzilo AHA! i wiem ze tam sa miejsca ze oczko odpadlo temu misiu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 Wygląda jak jakiś budowlaniec. Bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gracjanp Napisano 22 Sierpnia 2016 Share Napisano 22 Sierpnia 2016 A ja się nie mogę napatrzeć na oslonę silnika. Strasznie fajnie wyszedł ten żółty kolor. Ogólnie cały prezentuje się zacnie, może kiedyś i mi się uda dojść do takiego poziomu, bo też mam g w planach, tyle ze z rozłożonymi skrzydłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Bardzo fajny Rzeczywiście jak budowlaniec. Może kolor tego błota trochę zbyt pomarańczowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 23 Sierpnia 2016 Share Napisano 23 Sierpnia 2016 Błoto na płycie lotniskowca??? Ato paprochy i świntuchy jedne ci hamerykańscy marynarze. Widać na USS Bunker Hill nie było bosmana, pewnie zapił się biedaczyna w jakiejś brudnej tawernie. Tu jest efekt właściwy, do takiego cza było dążyć. Prosz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 błoto na zapiziałej wysepce gdzieś na pacyfiku? dlaczego lotniskowiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 24 Sierpnia 2016 Share Napisano 24 Sierpnia 2016 Proszę ogarnąć gdzie w lutym 1945 roku stacjonowała VF-84. Model jest w malowaniu takim a nie innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unicaunica Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Napisałeś już gdzie stacjonowały, a ja napisałem gdzie szukać błota ;) no i tak właściwie USS Bunker Hill miał drewienny pokład a nie płyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TerraIncognita Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Twoja mentalność nie obliguje mnie do dalszej konwersacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 I po co te nerwy. Pierwsze zdjęcie sugeruje do czego autor dążył. Strasznie ubłocony fakt, nie każdemu może się to podobać ale skoro takowe samoloty były dlaczego ich nie zbudować? Ciekawy temat mnie się podoba przynajmniej jest inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi