Prowler27 Napisano 25 Sierpnia 2016 Share Napisano 25 Sierpnia 2016 Klasa 2 - Pojazdy wojskowe Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Witam. Wiem że do końca konkursu zostało 6 dni ale sam model jest tak perfekcyjny że cały złożyłem w 2 godziny. Zgodnie z tytułem warsztatu moja Matylda będzie w malowaniu północnoafrykańskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 26 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Witam Po całym dniu zmagań z kamuflażem ostatecznie Matylda została pomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Szkoda że nie dałeś zdjęć z maskowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 O, fajnie wyszło. Kończę właśnie Crusadera braciszka dla twojej Matyldy w podobnym kamuflażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Szkoda że nie dałeś zdjęć z maskowaniem. Model maskowałem chyba z 4 razy choć wiedziałem co mnie czeka bo już robiłem podobny kamuflaż na Marmonie, ale na Matyldzie to była mordęga. O, fajnie wyszło. Kończę właśnie Crusadera braciszka dla twojej Matyldy w podobnym kamuflażu. No to zaczyna się tworzyć mała rodzinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Witam Po dwóch dniach prac zostały położone kalki, wash, zacieki i obicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Witam Model dostał porcje pigmentów więc model skończony i galeria pokaże się jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Przy okazji możesz podać numery farb? Ładny model wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 30 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Przy okazji możesz podać numery farb? Ładny model wyszedł. Wszystkie kolory to mieszanki farb italeri piaskowy zrobiłem z farby Giallo Mimetico 3 zielony Russian Armor Green i RLM 70 niebieski z RLM 76. Odpowiednie odcienie dobrałem mieszając z białą farbą. Ciesze się że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi