raval74 Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Postanowiłem odpocząć od pojazdów Radzieckich i zrobię coś Rosyjskiego Model Trumpka jak zwykle dobrze się składa, malowanie będzie z EXPO 2013 pojazdu o nr.01 Układ jezdny gotowy I w ramach relaksu zabrałem się za gąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 No nareszcie jakieś fotki z budowy. Zasiadam w pierwszym rzędzie, pilnie obserwuję i oczekuję na swojego MS-a od Tiger Model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Sierpnia 2016 Share Napisano 27 Sierpnia 2016 No Panie Rafale... Oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 28 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2016 gąski wczoraj skończyłem, a dziś relaks w plenerze za gorąco by coś dłubać. Jeżeli chodzi o składalność ogniwek to coś pięknego, porównując z trackami T-14 Takoma to nie ma żadnego porównania Trumpeter dorzucił formę, w którą wtyka się ogniwa co bardzo ułatwia cały proces, trzeba tylko okleić taśmą żeby foremki nie skleić z gąskami I gąski na teciaku... CDN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Zapowiada się super. Mam nadzieję że mój MS, będzie równie dobry, o ile Tiger go wreszcie wypuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 28 Sierpnia 2016 Share Napisano 28 Sierpnia 2016 Jak będziesz wzorował się na zdjęciach to uważaj na kształt lamp przednich, jeden wóz ma prostokątne a drugi okrągłe.Różnią się też układem plam i odcieniami ,ja na tym wpadłem składając ten model w 72 pozdrawiam OLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 Jak będziesz wzorował się na zdjęciach to uważaj na kształt lamp przednich, jeden wóz ma prostokątne a drugi okrągłe.Różnią się też układem plam i odcieniami ,ja na tym wpadłem składając ten model w 72 pozdrawiam OLO To racja. Te z kwadratowym lampami był pokazywana dla arabusow.i ciemniejsze malowanie ..zasiadam i oglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 29 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2016 To tak, T-90 MS to zmodernizowana 90-S pisze na pudełku, nawet wpisując w googlach T-90 SM to wyświetla się MS, trochę to popaprane ale przecież to Rosja, tam jak u nas nie może być wszystko proste oczywiście jest to wersja na eksport bo( teraz uwaga ) armii rosyjskiej nie opłaca się zakup tego typu, wolą modernizować T-72 B3, a tego MS-a o którym wspomniał Bulik ma wypuścić Tiger Model, Grzegorzu... ja też czekam na ten kawałek plastiku a kiedy właściwie ma on trafić do sprzedaży? na razie trzeba cieszyć się tym co mam , aha z tymi lampami to wiem, pisałem na początku że zrobię pojazd o nr. 01 , a on ma prostokątne oczka zresztą są już przyklejone.. a na koniec jeden z moich ulubionych filmików w roli głównej T-90 MS czy jak to nazwał Trumpeter T-90 S Modernizet https://www.youtube.com/watch?v=5S0tC8HCUvE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2016 Share Napisano 29 Sierpnia 2016 raval74 - ,, a kiedy właściwie ma on trafić do sprzedaży? ,, wedlug info Hobbyeasy model ten ma byc w sprzedazy od 31.0ß.16 , Ja bym wziął na to poprawkę. Złożyłem zamówienie w ofercie pre-order 25 sierpnia. Od tego czasu, datę pojawienia się tego modelu w sprzedaży zmieniono już trzykrotnie 26, 29 i 31 Sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 Lampy w zestawie są do wyboru.okrągłe oraz prostokątne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 30 Sierpnia 2016 Share Napisano 30 Sierpnia 2016 jak widać na foto. Brak osłony lamp.w pudle są blaszki do zamontowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Moze ktoś ma dojście do jakis fotek ze zblizeniem ,okablowaniem. pancerza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 http://www.primeportal.net/tanks/yuri_pasholok/t-90/index.php?Page=3 Znalazłem w sieci...dużo zdjęć ..T-90 zbliżenia itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Okablowanie tej wersji ( MS) jest dość dobrze widoczne na fotkach modelu, który ma wypuścić Tiger Model. Tiger postarał się odwzorować wszyskie kable. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Ale te zdjecia nie dotycza wersji S (MS) , a pytanie dotyczylo wlasnie tej ostatniej wersji, chyba Ale myślę że będzie podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Okablowanie tej wersji ( MS) jest dość dobrze widoczne na fotkach modelu, który ma wypuścić Tiger Model. Tiger postarał się odwzorować wszyskie kable. Grzegorz daj link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Nie podobnie. Wpisz w Google T-90MS Tiger model i sprawdź na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Jestem w pracy i nie mam dojścia do kompa, piszę z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Projekt kamuflażu zrobię na tym. ponieważ niewidzialem nigdzie kolorowego rzutu Expo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Tutaj masz Walkarounds T-90MS z Expo 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Grzegorz Grabowski - ,,datę pojawienia się tego modelu w sprzedaży zmieniono już trzykrotnie 26, 29 i 31 Sierpnia.,, niestety sprawdzily sie twoje slowa kolejny raz przesunieto termin sprzedazy tym razem na 02.09.16. Wiem, ale od 2 dni ta data się nie zmienia, a zwykle zmieniali termin na 2 dni przed planowanym wypuszczeniem, więc może tym razem... Ciiiiiiiicho sza, nie zapeszajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 a tutaj adres (zapomniałem wkleić w poprzednim poście): http://magicmodels.ru/index.php?view=category&catid=51&option=com_joomgallery&Itemid=31&lang=en Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Oo najładniejszy T-90 już na warsztacie. Chętnie popatrzę. Osobiście także skłaniam się ku Tiger modelowi. Model już był dostępny w 1 sztuce na ebayu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 He he, pewnie Tiger instrukcje wymienia, bo na schemacie malowania napisali, że to nie T-90ms, a poźny Nagmachon Doghouse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gorlock Napisano 1 Września 2016 Share Napisano 1 Września 2016 Brać, kupować http://www.ebay.pl/itm/Tiger-Models-1-35-Russian-MBT-T-90MS-w-Workable-Tracks-4612-/262604512264?hash=item3d2472dc08:g:HvUAAOSw9NdXvalN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi