sdk_uk Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 witam chcialbym przedstawic moj kolejny model ktory niedawno skonczylem. Po wizycie w Bovington Tank museum zapragnolem zrobic kolejny czolg i padlo na model od Trumpetera. Model zrobiony prosto z pudla ktory sklejalo sie calkiem fajnie i bez problemowo. Do malowania poszly farby Mig dunkelgrau modulacion set a weathering to pigmenty i i brudzenie olejami. Zapraszam do ogladania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Podoba mi się. Ja go mam z Tristara. Gąsienice to metal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zekar Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Ładny, lubię ten pojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Podoba mi się. Ja go mam z Tristara. Gąsienice to metal? Cześć. Nie gąsienice są plastikowe pudełkowe. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Bardzo ładnie wykonany i zmalowany. Niektóre zdjęcia gubią ostrość i psują odbiór, poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Bardzo mi się podoba, prosto z pudła a wygląda świetnie . Dokładnie taki, czeka u mnie na półce w kolejce do zrobienia, nie wiem tylko kiedy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi