sdk_uk Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 witam chcialbym przedstawic moj kolejny model ktory niedawno skonczylem. Po wizycie w Bovington Tank museum zapragnolem zrobic kolejny czolg i padlo na model od Trumpetera. Model zrobiony prosto z pudla ktory sklejalo sie calkiem fajnie i bez problemowo. Do malowania poszly farby Mig dunkelgrau modulacion set a weathering to pigmenty i i brudzenie olejami. Zapraszam do ogladania Pozdrawiam Cytuj
bazylms Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 Podoba mi się. Ja go mam z Tristara. Gąsienice to metal? Cytuj
sdk_uk Napisano 12 Września 2016 Autor Napisano 12 Września 2016 Podoba mi się. Ja go mam z Tristara. Gąsienice to metal? Cześć. Nie gąsienice są plastikowe pudełkowe. Pozdrawiam Cytuj
Jakx Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 Bardzo ładnie wykonany i zmalowany. Niektóre zdjęcia gubią ostrość i psują odbiór, poza tym Cytuj
Rack Napisano 12 Września 2016 Napisano 12 Września 2016 Bardzo mi się podoba, prosto z pudła a wygląda świetnie . Dokładnie taki, czeka u mnie na półce w kolejce do zrobienia, nie wiem tylko kiedy . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi