koralgol4 Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Ciekawy modelik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Podoba mi się struktura blachy falistej. Fajnie ją pomalowałeś. Zmieniłbym kolor ramki na jakiś mniej "marketowy", poza tym brązowa farba wyszła Ci trochę na ramkę. Lotki powinny chyba być wychylone różnicowo. Mimo wszystko to ładny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 15 Września 2016 Autor Share Napisano 15 Września 2016 Dzięki za opinię i sugestie. Jestem z niego zadowolony mimo wszystko. Na żywo wygląda jakby lepiej. Co do ramki: kupuję zawsze to co w promocji no i taki kolor był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 24 Września 2016 Autor Share Napisano 24 Września 2016 Poprawiłem fotki, tamte były kiepsko zrobione (tło, światło, aparat z komórki). Lepszych nie dam rady zrobić przy swoim sprzęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 24 Września 2016 Share Napisano 24 Września 2016 Egzotyka jak dla mnie, a maszyny z lat dwudziestych nie grzeszą zbytnio urodą. Sam zestaw znam i zniechęcił mnie dość szybko do siebie, Tobie się udało parę głównych błędów poprawić. Nie rozumiem jednak położenia lotek. Jakieś klapolotki tam były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 25 Września 2016 Autor Share Napisano 25 Września 2016 Nie rozumiem jednak położenia lotek.Jakieś klapolotki tam były? Proszę, powiedz jak te lotki mają być ustawione, poprawię to. Na zdjęciach różnych samolotów stojących na płycie lotniska te klapy są różnie ustawione, jak to ma być poprawnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 25 Września 2016 Share Napisano 25 Września 2016 Nie rozumiem jednak położenia lotek.Jakieś klapolotki tam były? Proszę, powiedz jak te lotki mają być ustawione, poprawię to. Na zdjęciach różnych samolotów stojących na płycie lotniska te klapy są różnie ustawione, jak to ma być poprawnie? To nie są klapy, to są lotki. Lotki wychylają się różnicowo, jak jedna w dół, to druga w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koralgol4 Napisano 25 Września 2016 Autor Share Napisano 25 Września 2016 Lotki wychylają się różnicowo, jak jedna w dół, to druga w górę. Dziękuję Już poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi