Pawel90 Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Bardzo fajna propozycja, może do Inowrocławia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 21 Września 2016 Share Napisano 21 Września 2016 Ja się dostosuję jeśli tylko termin wybranej imprezy mi na to pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 22 Września 2016 Share Napisano 22 Września 2016 Jestem na tak :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Października 2016 Autor Share Napisano 1 Października 2016 Coś tam powoli sobie działam. Między innymi maluję drobne elementy oraz walczę ze skrzydłami. Widać, że przy gondolach silników pójdzie trochę szpachli. Powiem szczerze, że chyba oprócz Ił-a 14, to już nigdy nie wezmę się za model firmy Amodel. Zamówiłem sobie na tą okoliczność A 320 Zvezdy, bo te modele przynajmniej skleja się bezstresowo.. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Znam ten ból... Ja wczoraj rwałem włosy przy drutowaniu końcówki skrzydla Jake i dla odstresowania rozgrzebałem 3 model w 1:144 Polecam to samo jak już odbierzesz tego A320 Zvezdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Października 2016 Autor Share Napisano 1 Października 2016 Tak sobie myślę, że po co się męczyć z takimi Amodelami jak można zrobić sobie dobrze spasowaną Zvezdę. Marzy mi się Ił 18 ze Zvezdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 Nie, no Amodela też skończ jak już trochę odetchniesz Ja będę robił 3 jednocześnie - taka symultana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 1 Października 2016 Autor Share Napisano 1 Października 2016 Nie no pewnie że skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 1 Października 2016 Share Napisano 1 Października 2016 A320 to czysta przyjemność. Ja też lubię robić kilka na raz. Dla zmiany frontu jak trzeba odpocząć :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 Kadłub sklejony i wygląda na to, że trochę szpachlowania będzie. Gondole silników natomiast już zaszpachlowane, chociaż jak dokleję przednią część z silnikami, to i tak jeszcze trzeba pewnie będzie poprawiać. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 2 Października 2016 Share Napisano 2 Października 2016 Łeeee - nie jest tak źle jak myślałem Chyba gorsze do ogarnięcia są jamy skurczowe. Masz tam jakieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 Chyba nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 2 Października 2016 Autor Share Napisano 2 Października 2016 Na koniec dzisiejszych prac wkleiłem silniki. Muszę koniecznie sprawić sobie okulary bo wzrok już odmawia mi posłuszeństwa :(. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UnknownUser Napisano 5 Października 2016 Share Napisano 5 Października 2016 hmm... klocki lego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Dalszy ciąg malowania drobnych części. created by picasa2html.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 Całkiem spoko Czy używałeś masek do malowania felg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Października 2016 Autor Share Napisano 9 Października 2016 Nie, od ręki malowane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 9 Października 2016 Share Napisano 9 Października 2016 No to szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi