zloty Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Model firmy Huma w skali 1:72. Messerschmitt Me 209 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin94 Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Witaj Bardzo ciekawy model w jeszcze bardziej ciekawym(moim skromnym zdaniem) malowaniu. Co to za malowanie jest? Jeszcze raz wielkie gratulacje za model. Pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 20 Września 2016 Share Napisano 20 Września 2016 Jesteś niezawodny w wywoływaniu uśmiechu na mojej twarzy Znowu model niebanalnego samolotu (mam do niego sentymentu nieco, albowiem w Krakowie można zobaczyć kadłub prawdziwej maszyny, chyba jednak w ładniejszym malowaniu), zgrabnie też go zmalowałeś - ale kalki bym na Twoim miejscu zastąpił czymś innym, dziwnie przesunięte, srebrzą... trochę psują dobre wrażenie. Ale i tak mi się podoba. Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 25 Września 2016 Autor Share Napisano 25 Września 2016 Dzięki Marcin94 Model jest pomalowany moją interpretacją RLM 02 po ok rocznym użytkowaniu. kendzhub Widziałem oczywiście ten "nasz" krakowski,może ktoś się pokusi o zrobienie.Wbrew pozorom ten zestaw Humy jest całkiem ok.Delikatne krawędzie spływu nawet dobre spasowanie jak na modułową koncepcję według jakiej zaprojektowano ten model.Z grubszych spraw to linie do przerycia. Poprawione krzyże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi