hiwis Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Maluje się: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 Lufy nie malowano minia. Szary kolor podkładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 Lufa jeszcze nie malowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 8 Maja 2017 Share Napisano 8 Maja 2017 W tych Tamiyowych czteryósemkach wanny czołgów i podwozia pojazdów są z metalu. Jak się to montuje i składa z resztą plastikowych części ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 8 Maja 2017 Autor Share Napisano 8 Maja 2017 W tych Tamiyowych czteryósemkach wanny czołgów i podwozia pojazdów są z metalu. Jak się to montuje i składa z resztą plastikowych części ? CA i nie ma problemu. Na szczęście odeszli już jakiś czas temu od tych metalowych elementów, które jakością wykonania i podatnością na modyfikacje nie dorownywaly elementom z plastiku. Teraz dają ciężarki do wklejenia wewnątrz wanny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taki Jeden Napisano 9 Maja 2017 Share Napisano 9 Maja 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Października 2017 Autor Share Napisano 13 Października 2017 (edytowane) Aktualnie trochę pomaziane : Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Października 2017 Share Napisano 14 Października 2017 Możesz napisać jak osiągnąłeś taki efekt białego kamo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Właśnie , bo wygląda to bardzo realistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Października 2017 Autor Share Napisano 15 Października 2017 Możesz napisać jak osiągnąłeś taki efekt białego kamo? Pod większe przetarcia nałożyłem miejscami, gąbką i pędzelkiem maskol. Pomalowałem białe plamy "WASHABLE WHITE CAMO" z AMMO-MIG i poprzecierałem zwilżonym wodą pędzlem. Usunąłem maskol i pobawiłem się olejnymi z tubek - trochę budząc biały i "wklepując" miejscami białą olejną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Października 2017 Share Napisano 15 Października 2017 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Kwietnia 2018 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2018 Znalazłem Tygrysa w kącie jakiegoś pudła. Brudzena, maziania ciąg dalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Kwietnia 2018 Share Napisano 17 Kwietnia 2018 ooo! Ta szmatka na lufie bardzo fajnie może zadziałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 5 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2018 Tygrys doczekał się zawieszenia i ruszyły prace nad podstawką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 13 Czerwca 2018 Autor Share Napisano 13 Czerwca 2018 Brudzę, od czasu do czasu - może uda się nie przesadzić : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 10 Lipca 2018 Autor Share Napisano 10 Lipca 2018 Jeszcze trochę lodu, śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi