daffy Napisano 7 Października 2016 Share Napisano 7 Października 2016 Mam pytanie. Kupiłem sobie specyfik scratches effects od miga. Ile trzeba odczekać aby farba koloru wyschła zanim się użyje ten preparat? Bo nigdzie nie moge znależć informacji. P.S. Dodam że chodzi o efekt zadrapania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daffy Napisano 10 Października 2016 Autor Share Napisano 10 Października 2016 Znalazłem odpowiedz. Najpierw malujemy przy pomocy aerografu warstwe scratches effects, niech troszke podeschnie i potem na to kolor bazowy. I dopiero wtedy zeskrobujemy bazową farbe. Tak przynajmniej pokazane jest u miga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 10 Października 2016 Super Moderator Share Napisano 10 Października 2016 na to kolor bazowy. I dopiero wtedy zeskrobujemy bazową farbe. Tak przynajmniej pokazane jest u miga. A czekamy aż kolor bazowy wyschnie, czy działamy na wilgotnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykvel Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 musi wyschnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daffy Napisano 10 Października 2016 Autor Share Napisano 10 Października 2016 Tu jest wszystko dokładnie przedstawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Tu też jest fajnie pokazane o zdrapkach https://doogsmodels.com/2014/10/09/technique-multi-layer-chipping/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daffy Napisano 11 Października 2016 Autor Share Napisano 11 Października 2016 Z wykorzystaniem sprayu do włosów jeszcze nie próbowałem ale może kiedys spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi