Jakx Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Bazylms trzyma formę...a to nowość :P Jak na ruska fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 20 Października 2016 Share Napisano 20 Października 2016 Obicia mi nie leżą, ale ogólnie podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Października 2016 Autor Share Napisano 21 Października 2016 Dzięki raz jeszcze. Seba ja też z nich nigdy nie jestem do końca zadowolony. Wolałbym ich nie robić, ale wiesz jak jest - taka moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Krzysiek gratuluję kolejnego udanego modelu. Bardzo fajnie wykombinowałeś z błotnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi