Super Moderator jawkers Napisano 28 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 28 Grudnia 2007 Witam. Prezentuję In-Box modeu samolotu C-130 J Hercules II Italeri 1:48. Samolot można pomalować w jednym kolorze z trzech państw. - C-130 J Hercules - Italian Air Force - 46' Brigata Aerea - C-130 J Hercules - U.S. Maryland Air National Guard - Hercules Mk.5 - Royal Air Force - Lyneham Model posiada wypukłe linie podziału blach. Długość modelu to 62,1 cm Szerokość modelu to 84,2 cm Pudełko. Po otwarciu, ukazuje się nam taki widok. Instrukcja. Kalkomanie, do porównania wielkości, dodałem telefon. Wypraska A. Wypraska B. Wypraska C. Wypraska D. Wypraska E. Wypraska F. Wypraska G. Wipraska K i J. PS. Jeżeli o czymś zapomniałem, proszę pytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 28 Grudnia 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 28 Grudnia 2007 A oto porównanie wielkości, względem F-18. I koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Piękna maszyna i powiem, że za 130 peelenów opłacało się to kupić. Miałem okazje oglądać etapy budowy kilku Herculesów (tradycyjnie ojca na zamówienie) i muszę przyznać, że model po sklejeniu wygląda niesamowicie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin84 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 pytanie brzmi gdzie to pozniej postawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2007 I to jest bardzo dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 w grę wchodzi ino szafa o dużej powierzchni górnej bądź żyłki i powieszenie pod sufitem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2007 Myślałem też, nad stojakiem z drewna i na telewizor. Ale na telewizorze, szybko się zakurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin84 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 no chyba ze jakas duza komoda i ustawienie pod katem u mnie to by nie mialo miejsca jak u mnie kochana rodzicielka narzeka na mniejsze gabaryty to z tym juz bym chyba z domu wylecial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 moja rodzicielka narzeka na wszystkie gabaryty ale nie daję się , kiedyś się musi przyzwyczaić. Przyszłej żonie już zapowiedziałem że tak będzie dopóki będę miał za co kupować modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin84 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 moja rodzicielka narzeka na wszystkie gabaryty ale nie daję się , kiedyś się musi przyzwyczaić. Przyszłej żonie już zapowiedziałem że tak będzie dopóki będę miał za co kupować modele widze ze poszedles do przodu w przyszlosc no moja kobieta juz sie przyzwyczaila a co do modelu to kurde od zarabania kalek ma tych paskow paseczkow ten model to nie dla mnie chyba troche leniwy z kalkami jestem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Spory bydlak A oto porównanie wielkości, względem F-18. Ciekawe malowanie Hornecika. Jakis Agressor Sqn? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2007 Jakis Agressor Sqn? Co to znaczy? Czy to chodzi, o malowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 Tak Pytalem sie czy jest to malowanie samolotu z jakiegos dywizjonu agresorow, tzn dywizjonow robiacych za przeciwnikow podczas cwiczen, Czesto lataja maszynami o parametrach podobnych do maszyn rosyjskich, upodabniajac je malowaniem do tychze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2007 Nie, jest to malowanie, jakie miał prototyp F-18. F18A N' 3 Hornet (carrier suitability, enviromental control sistem test) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 To jeszcze jakbys mogl zdradzic co to za zestaw ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2007 F-18 jest z firmy Kangnam, na forum jest relacja z budowy i galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 23 Maja 2010 Share Napisano 23 Maja 2010 a ten hornet na zdjeciu jakis przykurzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Maja 2010 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Maja 2010 a ten hornet na zdjeciu jakis przykurzony Bo jest naturalnie brudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi