Piotr_P Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Model gazetkowy. Zrobiony od niechcenia co widać na resorach Miał być poligonem dla farb Hataka . Tu niestety nic z tego nie wyszło. Mój błąd nie Hataki. Kupiłem kiedyś część zestawu wybierając trzy farby do Ss/Polizei Grey. Podobały mi się zdjęcia testowe tych odcieni ale de facto są jakieś mocno zielonkawe. Przynajmniej bazowy. Muszę jeszce nad nimi popracować. W każdym razie skończyło się klasycznie. Baza German Grey Vallejo, jasniejszy to podkład Geman grey i końcowy to rozjaśniony podkład. I tyle ... No tak...zapomniałem napisać ,że byla to wersja Befehlwagen 35 czyli kodel z anteną ramową ale uległa dezintegracji w sposób ,o którym nie napiszę Miałem robić jakąs maleńką podstaweczkę ale zasła mi masa szpachlowa,gipsu nie mam a milliputa mi szkoda . Może kiedyś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Października 2016 Share Napisano 11 Października 2016 Malowanie mi się podoba, tylko czemu żeś mu taki piżdżący odcień tłumika zrobił? Nie masz trochę ciemniejszych pigmentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 11 Października 2016 Autor Share Napisano 11 Października 2016 No dobra poprawię bo mam ciemniejsze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 Bardzo ładne , szczególnie cieniowanie koloru panzergrau ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Fajne wykonanie - szacun, jak na ten model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 13 Października 2016 Autor Share Napisano 13 Października 2016 No właśnie mnie nawet sama konstrukcja nie interesowała i wciąż nie interesuje. Dziwny jest...te dyski na kołach napędowych i napinających.... Jakby się bali własnej konstrukcji ,że gąsienice pogubią.... Sam model zaś jest kolejnym dowodem,że modele robione od niechcenia i bez spiny wychodzą mi przypadkiem najbardziej ;). Przykładem jest m.in. M3 Grant CDL czy ten. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 13 Października 2016 Share Napisano 13 Października 2016 Bardziej produkcji Czechosłowackiej z tego co pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 Bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 23 Października 2016 Share Napisano 23 Października 2016 całkiem fajny, szkoda tylko że, tak gdzie to możliwe kółek nie potraktowałeś pilnikiem ,żyletką itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi