subaroman Napisano 28 Grudnia 2007 Share Napisano 28 Grudnia 2007 Korzystam z propozycji jednego z forumowiczow i prezentuje cala moja kolekcje. Poki co tylko tyle mam w kolekcji.... Ale przybedzie!! Na zdjeciach brakuje modelu Corolli WRC Thiry`ego (model jest zaprezentowany w jednej z galerii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tmajer Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 No pięęęęękne zbiory gratuluję No i dobrze wiedzieć że nie tylko ja jestem kolekcjonerem - chomikiem Są tacy, co mają więcej niesklejonych modeli niż ja A można wiedzieć gdzie kupiłeś Pontiaca/Opla le mans ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 29 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2007 (edytowane) A można wiedzieć gdzie kupiłeś Pontiaca/Opla le mans ? Kupilem ten zestaw na ebay`u. Kosztowal mnie, bardzo okazyjnie, 10 - 15 euro z przesylka do domu. Edytowane 1 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Grudnia 2007 Super Moderator Share Napisano 29 Grudnia 2007 O w mordeczkę. Super się to wszystko prezentuje Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 To wygląda jak kolekcja zegarków mojego taty. jak rozłoży to 1/2 stołu zajmują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 No no niezła kolekcyjka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Spoooooooooooro tego "dobra" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba93 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Imponująca kolekcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi