arte2_62 Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Witam. Pojawił się nowy model, kolejny Monogramu. Tym razem Lincoln Continental Convertible z roku 1941. Obejrzyjcie proszę, komentujcie... Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Października 2016 Share Napisano 24 Października 2016 Piękny klasyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Nie mój klimat ale przyjemnie się patrzy, dach prosi się o cieniowanie bo jest za 'płaski' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Piękny samochód i piękny model jakiego bezbarwnego używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arte2_62 Napisano 26 Października 2016 Autor Share Napisano 26 Października 2016 Piękny samochód i piękny model jakiego bezbarwnego używasz? Klasyczny, Gunze Mr. Hobby H030 Gloss Clear. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Ok dzięki za odpowiedź a jeszcze polerke jakąś robisz lub wosk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arte2_62 Napisano 26 Października 2016 Autor Share Napisano 26 Października 2016 Ok dzięki za odpowiedź a jeszcze polerke jakąś robisz lub wosk? Nie. Jeden raz na mokro, gęstym lakierem, słabym ciśnieniem i szeroką strugą. Nie wiem jak szeroką bo maluję aerografem co ma ... 35 lat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Piękny samochód i piękny model jakiego bezbarwnego używasz? Jak szukasz lakieru polecam Troton Duża pucha za ok 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arte2_62 Napisano 7 Listopada 2016 Autor Share Napisano 7 Listopada 2016 Piękny samochód i piękny model jakiego bezbarwnego używasz? Jak szukasz lakieru polecam Troton Duża pucha za ok 20 zł. Dziękuję, spróbuję;) Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Również polecam, odkąd go odkryłem nie eksperymentuje z innymi bo po co ryzykować. Odpowiednio wypolerowany model po wyschnięciu po kilku lat wygląda tak samo, a inne spreje potrafią się robić matowe. I swego czasu kosztowała puszka 400ml 8zł, dziś za ok 10zł znajdziesz na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arte2_62 Napisano 5 Lipca 2020 Autor Share Napisano 5 Lipca 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 5 Lipca 2020 Share Napisano 5 Lipca 2020 Elegancko wykonany model. Gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepi9 Napisano 6 Lipca 2020 Share Napisano 6 Lipca 2020 ...Ale to NIE jest lincoln , tylko Cord 812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arte2_62 Napisano 6 Lipca 2020 Autor Share Napisano 6 Lipca 2020 No jasne, bałagan mam. Galeria Lincolna mi przepadła ale stworzę nową:) Jutro będzie. Pozdrawiam Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arte2_62 Napisano 7 Lipca 2020 Autor Share Napisano 7 Lipca 2020 To jest Lincoln;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi