Szymon J Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Model z serii "Wrzesień 1939" - malowany farbami Hataka Pozdrawiam, Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Model ładny. Jak oceniasz te farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon J Napisano 25 Października 2016 Autor Share Napisano 25 Października 2016 Moje są bardzo "fochliwe" ale nie używałem dedykowanego thinnera dopiero wczoraj kupiłem więc wyjdzie przy następnym modelu. (W tych kolorach pewnie jak tylko wyjdzie 250 z FtF to sprawdzę dla relaksu) "fochliwe" - za szybko zasychają na dyszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Fakt...potwierdzam ....nawet w zbiorniczku dość szybko gestnieją. Ale drzemie w nich potencjał....niestety AK to to nie jest....może jak kolega pisał....po dedykowanym rozcieńczalniku jest lepiej. Fajny pomysł na podstawkę choć kolor ziemi mi nie leży....jakoś zbyt pomarańczowy....niczym gleba w Wietnamie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Fajne wykonanie, tylko trochę za bardzo utonęły ogony działa w ziemi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Bardzo ładna praca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 25 Października 2016 Share Napisano 25 Października 2016 Bardzo elegancka scenka . Całość jak i sama haubica się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 29 Października 2016 Share Napisano 29 Października 2016 Jureczkowi bardzo się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi