dak3000 Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Witam udało mi się dobrnąć do końca i zafundować mu sesję zdjęciową oto efekty oceńcie sami Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Jak dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 30 Października 2016 Share Napisano 30 Października 2016 Sam model mi się podoba Ale przyczepił bym się do malowania worków w czekoladowe ciastko Zarówno do wykonania i do zastosowania na tym pojeździe lepiej by było pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 13 Listopada 2016 Share Napisano 13 Listopada 2016 MOdel ok. Tylko koła jakoś mnie nie przekonują. Takie błyszczące, niezakurzone, plastikowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin.janda Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Całkiem fajniutki. Mam podobnego na półce i czeka w kolejce na złożenie. Tylko bieżnik kół zestawowych nie powala, ale nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi