ministersan Napisano 27 Listopada 2016 Autor Napisano 27 Listopada 2016 Szpachlowanie to moje niedopatrzenie. Myślalem, że ma być szpara a miało być gładko. Teraz ciągnik w kąpieli, a tymczasem złożony jest Husky i szukam zdjęć okablowania jakby ktoś wskazał. Cytuj
makinen Napisano 28 Listopada 2016 Napisano 28 Listopada 2016 Może to sie Tobie przyda http://photolog.blog.naver.com/PostThumbnailView.nhn?blogId=mc341&logNo=70048459120&categoryNo=470&parentCategoryNo=0 http://www.network54.com/Forum/110741/thread/1461745092/AFV+HUSKY+MKIII+form+AFV Cytuj
ministersan Napisano 29 Listopada 2016 Autor Napisano 29 Listopada 2016 Patriot wymyty i czeka na poprawę. Na razie nie mam weny i musiałem odpocząć od niego. Trochę posklejałem m1070 (zdjęcia wkrótce - same pierdółki podwozia). Musiałem jednak potrenować i odreagować na czymś tanim i HUSKY wydał mi się odpowiedni. Poniżej ala'galeria. Galerię zrobię jak wprowadzę poprawki (niektóre rzeczy nawet, gdy się wpatrujemy godzinami na żywca nie widać ich, a na fotkach wychodzą) i dodam okablowanie. Generalnie jestem zadowolony, bo nauczyłem się tego i owego, więc myślę, że następny będzie lepszy. Fotki robione na szybkiego. Podstawka to jakaś stara, której nie dokończyłem. Będę ją przerabiał jak wpadnę na pomysł jak zrobić śnieg z błotem na asfalcie - jest trudniejszy niz zwykły puszysty śnieg. To było moja motywacją: A tak wygląda moja wstępna interpretacja: Cytuj
kubisz Napisano 29 Listopada 2016 Napisano 29 Listopada 2016 Husky fajny, podoba mi się brudzenie i ośnieżenie. Na tyle, na ile można to zobaczyć na tych trochę zamglonych, ciemnawych zdjęciach. Chociaż popracowałbym nad oponami. Na zdjęciu oryginału widać suche boczne części opon i mokry bieżnik. Próbowałeś coś takiego osiągnąć i jest prawie ok. Weź pędzel i okrężnymi ruchami rozetrzyj pigmenty. Będzie chyba bliżej tego oryginału. Chyba No i okienka jakieś takie mało przejrzyste... Cytuj
ministersan Napisano 29 Listopada 2016 Autor Napisano 29 Listopada 2016 Pierwszy raz malowałem okno kolorowym clearem i niepotrzebnie dawałem druga warstwę. Mogłem też trochę farbę rozrobic lakierem blyszczacym. Nie będę już kombinować z oknami. Mam nauczkę na przyszłość. Cytuj
ministersan Napisano 29 Listopada 2016 Autor Napisano 29 Listopada 2016 Panda daje czarny winylowy wężyk, więc jest z czego zrobić okablowanie - nie ma niestety w instrukcji pokazane jak. ogólnie za Pandą przemawia cena - kupiłem go za 120zł. Nie wiem ile kosztuje AVF, ale i tak chyba trudno go dostać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi