ministersan Napisano 27 Listopada 2016 Autor Share Napisano 27 Listopada 2016 Szpachlowanie to moje niedopatrzenie. Myślalem, że ma być szpara a miało być gładko. Teraz ciągnik w kąpieli, a tymczasem złożony jest Husky i szukam zdjęć okablowania jakby ktoś wskazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 28 Listopada 2016 Share Napisano 28 Listopada 2016 Może to sie Tobie przyda http://photolog.blog.naver.com/PostThumbnailView.nhn?blogId=mc341&logNo=70048459120&categoryNo=470&parentCategoryNo=0 http://www.network54.com/Forum/110741/thread/1461745092/AFV+HUSKY+MKIII+form+AFV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 29 Listopada 2016 Autor Share Napisano 29 Listopada 2016 Patriot wymyty i czeka na poprawę. Na razie nie mam weny i musiałem odpocząć od niego. Trochę posklejałem m1070 (zdjęcia wkrótce - same pierdółki podwozia). Musiałem jednak potrenować i odreagować na czymś tanim i HUSKY wydał mi się odpowiedni. Poniżej ala'galeria. Galerię zrobię jak wprowadzę poprawki (niektóre rzeczy nawet, gdy się wpatrujemy godzinami na żywca nie widać ich, a na fotkach wychodzą) i dodam okablowanie. Generalnie jestem zadowolony, bo nauczyłem się tego i owego, więc myślę, że następny będzie lepszy. Fotki robione na szybkiego. Podstawka to jakaś stara, której nie dokończyłem. Będę ją przerabiał jak wpadnę na pomysł jak zrobić śnieg z błotem na asfalcie - jest trudniejszy niz zwykły puszysty śnieg. To było moja motywacją: A tak wygląda moja wstępna interpretacja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Husky fajny, podoba mi się brudzenie i ośnieżenie. Na tyle, na ile można to zobaczyć na tych trochę zamglonych, ciemnawych zdjęciach. Chociaż popracowałbym nad oponami. Na zdjęciu oryginału widać suche boczne części opon i mokry bieżnik. Próbowałeś coś takiego osiągnąć i jest prawie ok. Weź pędzel i okrężnymi ruchami rozetrzyj pigmenty. Będzie chyba bliżej tego oryginału. Chyba No i okienka jakieś takie mało przejrzyste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 29 Listopada 2016 Autor Share Napisano 29 Listopada 2016 Pierwszy raz malowałem okno kolorowym clearem i niepotrzebnie dawałem druga warstwę. Mogłem też trochę farbę rozrobic lakierem blyszczacym. Nie będę już kombinować z oknami. Mam nauczkę na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ministersan Napisano 29 Listopada 2016 Autor Share Napisano 29 Listopada 2016 Panda daje czarny winylowy wężyk, więc jest z czego zrobić okablowanie - nie ma niestety w instrukcji pokazane jak. ogólnie za Pandą przemawia cena - kupiłem go za 120zł. Nie wiem ile kosztuje AVF, ale i tak chyba trudno go dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi