dzidas71 Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Pojawił się taki w 1:72, ktoś coś wie, co to za cudo ? Jak wypada w porównaniu z Revell-em ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
witox Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Inbox tego modelu z krótkim porównaniem części z Revellem. Z tego co czytałem to jacyś ludzie na zachodzie chwalili ten model, jako lepszy od Revella. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzidas71 Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 Fajna recenzja, choć dalej trudno porównać z Revellem. Na pierwszy rzut oka widać jednak,że mimo niedostatków Revell ma lepiej oddane linie podziału. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Fajna recenzja, choć dalej trudno porównać z Revellem. Na pierwszy rzut oka widać jednak,że mimo niedostatków Revell ma lepiej oddane linie podziału. Te głęboko i bardzo intensywnie poryte linie podziału na revellowskiej fortecy mnie zniechęciły i odpuściłem sobie jej zakup:) Uznałem, że Revell położył temat. Różni ludzie, różne gusty. Airfixa już zamówiłem i po tym inboxie wiem, że mnie ucieszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts