dzidas71 Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Pojawił się taki w 1:72, ktoś coś wie, co to za cudo ? Jak wypada w porównaniu z Revell-em ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Inbox tego modelu z krótkim porównaniem części z Revellem. Z tego co czytałem to jacyś ludzie na zachodzie chwalili ten model, jako lepszy od Revella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidas71 Napisano 16 Listopada 2016 Autor Share Napisano 16 Listopada 2016 Fajna recenzja, choć dalej trudno porównać z Revellem. Na pierwszy rzut oka widać jednak,że mimo niedostatków Revell ma lepiej oddane linie podziału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 16 Listopada 2016 Share Napisano 16 Listopada 2016 Fajna recenzja, choć dalej trudno porównać z Revellem. Na pierwszy rzut oka widać jednak,że mimo niedostatków Revell ma lepiej oddane linie podziału. Te głęboko i bardzo intensywnie poryte linie podziału na revellowskiej fortecy mnie zniechęciły i odpuściłem sobie jej zakup:) Uznałem, że Revell położył temat. Różni ludzie, różne gusty. Airfixa już zamówiłem i po tym inboxie wiem, że mnie ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi