Super Moderator Greif Napisano 2 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 2 Grudnia 2016 Kto zainteresowany pisać na maila greif@model-klub.pl kalki, zrobiłem sam drukowane będą w Meliusmanu. Logistycznie muszę to ogarnąć bo koszt kalki śmieszny ale wysyłka z UK zabije sens. Wstępnie cena nieznana (jak dostanę kosztorys z drukarni podam) w przygotowaniu kalki z godłami i indywidualnymi oznaczeniami. Pozdro Edit: Będzie jeszcze mały set do komory silnika (tabliczki na silnik itp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riko Napisano 18 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 18 Grudnia 2016 Brudzenie podwozia. Nie widziałem fotografii podwozia Rosomaka z Afganistanu. I jest to całkowita moja improwizacja. Pigmenty washe itp. Ciąg dalszy w Nowym 2017 roku. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 19 Grudnia 2016 Share Napisano 19 Grudnia 2016 Jak dla mnie - w porządku... Podwozie zawsze daje trochę dowolności - ważne, żeby składało się w logiczną całość... Nawet budując prosto z pudła, przy niezłym malowaniu można trochę zatuszować uproszczenia modelu i uzyskać fajny efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi