staś Napisano 27 Listopada 2016 Share Napisano 27 Listopada 2016 Witam. Chciałbym kupić giętarke do rurek o średnicy od 1 mm do około 5 mm ale nie mam pomysłu jaką . Może ktoś z kolegów coś doradzić co do sprawdzonego sprzętu . Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Z tego co szukałem to raczej takich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 A co chcesz wyginać ? Jaki promień gięcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 Kapitan Bomba do gięcia rurek fi. 1 mm nie potrzebuje nawet giętarki. Wystarczą druty, wiertła cokolwiek na czym da się zagiąć tą rurkę. Kiedyś projektowałem taką giętarkę, którą chciałem wyciąć laserowo w sklejce ale więcej było z tym zachodu niż to warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 15 Grudnia 2016 Share Napisano 15 Grudnia 2016 A czy ja coś wspomniałem o giętarce ? Myślałem raczej o starym sposobie lutników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 A czy ja coś wspomniałem o giętarce ? Myślałem raczej o starym sposobie lutników. Dawaj, bo tego jeszcze chyba nie znam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Zamrożona woda z mydłem. Wyginane na odpowiednim walcu. Ale to zależy od materiału, grubości ścianek itp. Można giąć z rdzeniem z miękkiego drutu. Sposobów jest wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 16 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 16 Grudnia 2016 Giętarka - proszę: TUTAJ pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan Bomba Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Ok, tylko ta cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 Damn, faktycznie. Ale sprzęt na tej stronie to oferują fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staś Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2016 Dzięki koledzy za podpowiadzi , ta z Mikro marka wydaje mi się że będzie ok . Po świętach będę ją zamawiał. Brawo Christian . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 17 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 17 Grudnia 2016 Kapitanie - cena wiadomo... ale sprzęt jest klasa - jak ktoś chce sobie ułatwić - trzeba zabulić. A stronka jest przednia, mają masę wykwintnych gadżetów :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi