KRL Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Panowie walczę włąsnie z modelem F-22, walczę dosłownie z tym specyficznym efektem powłoki lakierniczej ale ten problem jak myślę już rozwiązałem. Natomiast do szczęścia brak mi informacji co moge podwiesić w centralnym luku? Może macie jakieś fotki co F-22 przenosi pod brzuchem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Głównie AIM-120C, AIM-9X. Od niedawna zdaje się także GBU-31 i zapewne GBU-38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 9 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2016 A może tam być podwieszony 4x AIM-120 i 2x AIM-9X? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Grudnia 2016 Share Napisano 9 Grudnia 2016 Tego nie wiem, ale myślę że tak. W jednej komorze Raport może chyba przenosić do 3 AIM-120, więc pewnie może i mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 AIM-9 tylko dwie sztuki w bocznych wnękach, w podkadłubowej albo sześć AIM-120, albo w kombinacji 2szt. plus uzbrojenie p-z. Warianty podwieszeń F-22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Miejsca jest na sześć AIM-120 a w zestawie dodali cztery, gyby to był model w skali 1:32 to mam cały arsenał w pudełka ale w 1:48 nie mam jak na razie zbyt dużych zapasów. No nic dwa miejsca pozostaną puste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Eduard robi znakomite AIM-120. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 10 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2016 Eduard robi znakomite AIM-120. Te eduardowe AIM'y mają stabilizatory z blaszek czy z tworzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Grudnia 2016 Share Napisano 10 Grudnia 2016 Z żywicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Października 2017 Share Napisano 17 Października 2017 Taki news z dzisiaj: Dwa Raptory w Powidzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 17 Października 2017 Autor Share Napisano 17 Października 2017 Straszne paskudy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi