Shilka (Robert T.) Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Cześć Tak więc pojawił sie tak długo oczekiwany model Maz-a. Ciekawe jaka będzie jego cena? Czas zacząć odkładać kasę Trumpeter MAZ-537G A tutaj zdjęcia modelu w całej okazałości MAZ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Hurra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Toż to coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 To fani sowieckiej techniki będą biedniejsi o co najmniej 4 stówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiemlicz Napisano 18 Stycznia 2008 Share Napisano 18 Stycznia 2008 Witam. Dzisiaj zobaczylem: http://www.ibg.com.pl/pl/product_info.php?products_id=8436 Cena Mam nadzieję że Trumpeter swoim zwyczajem przeskaluje to bydlę na 1/72. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Trzy paczki to nie tak tragicznie... Jeszcze tylko trzeba poczekac troche na blachy Edka, pewnie wypuszcza interior i exterior wiec stowka pojdzie dodatkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 Cześć Pojawił się już in-box Maz-a: http://www.perthmilitarymodelling.com/reviews/vehicles/trumpeter/tr00211.html Aż mnie korci kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Piękność!!! tylko ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 Mówimy o czymś takim???? A tu koleżanka małżonka robi za groszówkę przy modelu MAZa, w rzeczywistości wzrost Koleżanki Małżonki osiąga oszałamiające 160 cm co świadczy o rozmiarach koła i całego ciągnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 24 Stycznia 2008 Share Napisano 24 Stycznia 2008 jak masz tego więcej to ciebie ozłocę (Węgry? prawda...?...)... no może nie dosłownie ale coś wymyślę... spotkałem twoje zdjęcia w sieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 25 Stycznia 2008 Share Napisano 25 Stycznia 2008 Daj maila na PW to wyślę co tam mam z tym potworem. Dokładnie Węgry a konkretnie to Military Park w miejscowości Zamardi (południowy brzeg Balatonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 o !!!!!!!! jasny gwint ale bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIR6 Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=8p5yb0XHR2A&feature=related świetne filmiki , demona w akcji , tak mi się coś zdaje że chyba te mazy używała tylko armia węgier w układzie warszawskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Dosłownie bydle!!! Ciekawe jaką kase sobie zażyczą za niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 Ciekawe jaką kase sobie zażyczą za niego. Przecież wstępna cena była podana. Tylko obrazki oglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 26 Stycznia 2008 Share Napisano 26 Stycznia 2008 A to jeszcze w innym linku było... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olokolo Napisano 28 Stycznia 2008 Share Napisano 28 Stycznia 2008 A tu koleżanka małżonka robi za groszówkę przy modelu MAZa, w rzeczywistości wzrost Koleżanki Małżonki osiąga oszałamiające 160 cm co świadczy o rozmiarach koła i całego ciągnika. No ... - na tym zdjatku "groszowka" (mam nadzieje ze nie uraze za porownanie) oddaje potege sowieckiej techniki. Mysle, ze Faun SLT-56 moze sie schowac z rozmiarami przy tym potworze. I najdziwniejsze jest to, ze jest to zestaw mogacy swobodnie hulac w ciezkim terenie majac na garbie ladnych kilkadziesiat ciezkich ton ladunku. I jezeli mozna prosic - to ja tez bym prosil o zdjatka tego MAZ'ika. No i trza ciulac kase na ten model - innymi tez slowy - Viva la Trumpeter (ze nie tylko te Tygrysy i Pantery ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Macie dokladne informacje jakie kraje uzytkowaly to ustrojstwo? A konkretnie czy nasza armia i ewentualnie ktos na Bliskim Wschodzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 29 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2008 Cześć Z tego co zorientowałem sie po zdjęciach to: Europa: NRD, Węgry Bliski Wschód: Afganistan i Iran może Irak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecioiwino Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Powiem wam że to może nieźle wzbogacić dioramke hehehe. Tylko trzeba będzie poszukać większego kawałka styropianu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 dla zainteresowanych stronka z rysunkami/planami MAZ-537 Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecioiwino Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Stronka na której pośród innych modeli MAZ-537 w różnych zastosowaniach Edit... Tak jest lepiej http://www.kirchberger-modellbau.de/panzer.htm Admin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 29 Stycznia 2008 Share Napisano 29 Stycznia 2008 Kurde, czy jak wysłałeś posta, to zobaczyłeś co zrobiłeś z forum ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 30 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2008 Witam W dniu wczorajszym przeprowadziłem zwiad w sieci na temat materiałów dotyczacych Maz-a 537. Oto efekty: Link 1 Link 2 Link 3 Pozdrawiam Ps. Im więcej ogladam zdjęć MAz-a tym bardziej mam ochotę kupić model Trumpka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi