Super Moderator Greif Napisano 23 Grudnia 2025 Autor Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2025 zostały stopnie pod głównymi drzwiami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 26 Grudnia 2025 Autor Super Moderator Share Napisano 26 Grudnia 2025 dzisiaj sama drobnica odbojniki na drzwi, klamki, zamki na drzwi, rygle itd. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Popiolek Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Początek Twojej relacji widziałem już tu kilka ładnych lat temu, teraz obejrzałem od początku jeszcze raz. Chłopie wymiatasz. Pozdrowionka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 1 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia Zostały do dorobienia szyby. Trzeba będzie myśleć nad malowaniem. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 7 Stycznia Share Napisano 7 Stycznia PKP 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 11 Stycznia dzisiaj w ramach testu w końcu poszedł podkład na cysternę, poprawiłem zbiornik bo w tamtym czasie nie miałem odp materiałów, no ale się uzbierało przez kilka lat to i owo więc poprawki zrobione, zostało jeszcze kilka detali ale trzeba będzie wrócić to projektu kalkomanii, a tu ciężki temat... za dużo możliwości 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia Super, nawet taki czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Stycznia Autor Super Moderator Share Napisano 11 Stycznia ale raczej będzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 11 Stycznia Share Napisano 11 Stycznia 2 minuty temu, Greif napisał: ale raczej będzie No efektowny taki, słuszny kierunek . 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Poniedziałek o 16:56 Autor Super Moderator Share Napisano Poniedziałek o 16:56 Wróciłem do kalkomanii pod cysternę , jeszcze chwileczkę jeszcze momencik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano Poniedziałek o 18:04 Share Napisano Poniedziałek o 18:04 (edytowane) Tomku, masz trochę za wysoko poprzeczkę w literze A w stosunku do oryginalnego napisu, jeśli chodzi o napis na zdjęciu wagonu, to Twoja poprzeczka jest za nisko, ale podejrzewam, że wagon to ma współcześnie malowane logo. Edytowane Poniedziałek o 18:04 przez Soris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Poniedziałek o 18:24 Autor Super Moderator Share Napisano Poniedziałek o 18:24 Mam kilka zdjeć i logo się zmieniało, dzięki za zdjęcie ale bez daty lub okresu z jakiego pochodzi to i tak wróżenie z fusów , samo logo Shell poddawane było kilku/kilkunastu zmianom z upływem czasu, jak już widać na załączonych zdjęciach też są już różnice. Poszperam jeszcze i się poprawi - na razie to wstępny szkic ale dzięki za czujność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano Poniedziałek o 18:35 Share Napisano Poniedziałek o 18:35 Większość zdjęć pochodzi z drugiej połowy lat trzydziestych. Tutaj masz z 1939. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Poniedziałek o 18:36 Autor Super Moderator Share Napisano Poniedziałek o 18:36 tutaj jak widać już różnice a tu z 30 i 36 roku widać zmianę w A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano Poniedziałek o 18:48 Share Napisano Poniedziałek o 18:48 Zmiana dotyczy proporcji wszystkich liter, zostały "rozciągnięte" na boki, wysokość poprzeczki pozostała +/- taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 godzin temu Autor Super Moderator Share Napisano 8 godzin temu no to teraz dylemat którą wersję wybrać? lewy czy prawy ? dla mnie jak na lata 30 bardziej pasuje lewy (to ten wyżej na kalkomanii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi