abtb Napisano 22 Maja 2017 Share Napisano 22 Maja 2017 W pancerce wystawię dwa maluchy na gąsienicach i coś na kołach tak więc będzie czym powalczyć a kolekcja zawsze będzie fajna do obejrzenia dla zwiedzających, może być nawet bez udziału w konkursie tylko jako wystawa. Zawsze można zdecydować na miejscu co z tym zrobić. Żeby za dużo nie pisać w sobotę to zarzucę was zgłoszeniami e-mailowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Modele zgłoszone, tylko jak zwykle problem z pakowaniem. Prośba do organizatorów : 1 m2 stołu na galerę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturW Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Modele zgłoszone, tylko jak zwykle problem z pakowaniem.Prośba do organizatorów : 1 m2 stołu na galerę. Bierzemy to pod uwagę,bedziemy się starać zapewnić ten metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Modele zgłoszone, tylko jak zwykle problem z pakowaniem.Prośba do organizatorów : 1 m2 stołu na galerę. A jednak "dopłynie" Będzie na czym oko zawiesić. Po raz kolejny nalegam abyś przywiózł jeszcze "Borodino" bo inaczej Mój metr na wiatraki też jest zapewniony - mam nadzieję tylko że to nie jest ten sam metr2 Ja pakuję swoja "armię" dzisiaj - w sumie 22 szt + 2 sztuczki w kartonie. Czuję się odrobinę jak hurtownik ale w Olsztynie byli jeszcze więksi ( w jednej klasie!) i chwała im za to. Desant jutro po 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Modele spakowane . Jutro Lublin startuje o 7.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Ekipa wyjazdowa Combatu z Chełmży też gotowa do dogi Juniorzy naszego klubu postanowili ufundować dwie nagrody specjalne "dla juniora" w kategorii karton i plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturW Napisano 26 Maja 2017 Share Napisano 26 Maja 2017 Czekamy na Was, praca wre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 może by tak kto fotkę wrzucił - niestety z powodów rodzinnych nie mogłem przyjechać ale koledzy z bielskiego kubu są na miejscu - słyszałem że atmosfera bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Po powrocie coś zapodam. Na pewno okręty, ale postaram się też resztę. Atmosfera super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Artur super impreza. Białystok piękne miasto. Jeszcze raz dzięki za wspaniałą imprezę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureliusz76 Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Combat dotarł do Chełmży. Dziękujemy Grześkowi, Arturowi ich rodzinom, wszystkim ze Stowarzyszenia TANGO i wszystkim którzy włożyli swój wkład w organizację tej wspaniałej imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 28 Maja 2017 Share Napisano 28 Maja 2017 Impreza super. Kto nie był, niech żałuje. Miejsce przepiękne. Mam nadzieję, że za rok też się odbędzie. Obiecany link do zdjęć. http://s1383.photobucket.com/user/lesio-69/library/Bialystok%202017 I jak mawiał A. Mickiewicz: " I ja tam z gośćmi byłem, dwa wyróżnienia zdobyłem ( za Variaga i La Reale)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Impreza super. Kto nie był, niech żałuje. Miejsce przepiękne. Zgadzam się całkowicie z "przedpisarzem", impreza obowiązkowa w przyszłorocznym kalendarzu. Nie sprawdziły się na szczęście wizje organizatora o tym że będzie to mały lokalny konkurs. Frekwencja jak na poważnych imprezach - kilkaset modeli. Dopisała każda grupa wiekowa. W każdej kategorii było co najmniej po kilka modeli a w pancerce i lotnictwie ścisk. Jednym słowem super - prawdziwa uczta dla modelarzy. Liczę że impreza na stałe zagości w kalendarzu modelarskim. Pomysł z nagrodami dla młodzieży rewelacyjny I jak mawiał A. Mickiewicz: " I ja tam z gośćmi byłem, dwa wyróżnienia zdobyłem ( za Variaga i La Reale)" I ja: za Mi-6 i An-14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturW Napisano 29 Maja 2017 Share Napisano 29 Maja 2017 Dziękujemy Wszystkim uczestnikom Biesiady,bardzo sie cieszymy że podobało się Wam u nas. Przepraszamy za zamieszanie i pomyłki w dyplomach,trzeba było ich wypisać bardzo dużo . Postaramy sie jak najszybciej sporządzić i wstawić listę nagrodzonych. Gratulujemy Wszystkim nagrodzonym,pokazaliście na Biesiadzie piękne modele,to Wasza zasługa że przyjechaliście z modelami z całego kraju i razem z modelarzami z Litwy i Rosji stworzyliście piekną wystawę w stolicy podlasia. Blisko 500 modeli Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi