jureczek Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Bylo ciężko Ale dałem rade i jestem zadowolony z efektu mojej pracy Nadmieniam ,kto nie oglądał warsztatu to wszystkie linie rzeźbione od podstaw.Modele robię z pudla a dodatki tez rzeźbie w wlasnym zakresie Revell mnie rozczarował ,w pudle znalazłem model z wypukłymi liniami Mozna było lepiej Kleje od dawna ,jednak to mój pierwszy model z liniami robionymi od podstaw Ciekaw jestem Waszych opinii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 30, 2016 Share Posted December 30, 2016 Jak na pierwsze rzeźbienie linii to wyszło bardzo dobrze. Miejscami na spodzie mogłoby być lepiej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted January 6, 2017 Share Posted January 6, 2017 generalnie ładnie sobie z tym modelem poradziłeś, linie całkiem ok. tylko czy podwozie gł się trochę nie rozjechało? fotki trochę żółtawe, w photobuckecie są podstawowe narzędzia do obróbki fotek, można by troszkę podciągnąć, ale to tak tylko na przyszłość wspominam. pozdrawiam! ww Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebastian1578 Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Mnie również podoba się. Wygląda ładnie i jest dość precyzyjnie wykonany. Gratulacje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
joles Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 jureczek obserwuję Twoje warsztaty oraz galerie i tak się zastanawiam co by było gdyby... tak dać Ci porządny model do sklejenia? Osobiście nie mogę się nadziwić, że chce Ci się trasować cały model od nowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts