empit Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 ISU-122 2. bateria 25 pułku artylerii pancernej, Czechosłowacja 1945r. Kolejny pojazd po zmianie barw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Bardzo ładny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 lampa niepomalowana? Poza tym całkiem sympatycznie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Efektowny, choć na mój gust trochę za dużo stał pod chmurką. To nie zarzut to moja osobista obserwacja. Pomyśl o podstawce może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2017 Nie tylko stał pod chmurką, nawet poruszał się pod nią Może zdjęcia są zbyt jasne. Model jest troszkę ciemniejszy. A co do podstawki, to niestety chyba się nie skuszę. Zbyt wiele modeli czeka jeszcze w szafie Ale może kiedyś... Dziękuję za wszystkie komentarze. A jeśli model się podoba to dla mnie najlepsza nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajnik Napisano 1 Stycznia 2017 Share Napisano 1 Stycznia 2017 Łopata niepomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 1 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2017 Już pomalowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi