Radek Modelarz Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Witam serdecznie wszystkich modelarzy!!! Chciałbym prosić o rade! Z racji tego że jestem początkujący chciałbym się jak najwięcej dowiedzieć! Od początku czyli np.najpierw podkład : np.3 warstwy,czym rozpuszczać i takie tam Od razu mówie że maluje pędzlem a farb w większości używa firmy "reneaans" (podkładu jeszcze nie zakupiłem).Jakby ktoś mógł niech napisze jakiej firmy poleca i takie tam Pozdrawiam i dziękuje za poświęcony czas!!! Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atlis Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Dużo czytaj synu, to się dużo dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 No i naucz się też przeczytać pierw to co chcesz zamieścić! poskładu... przecinki, ogonki itd. itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Modelarz Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Przepraszam za te błedy śpieszyłem się Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Zapraszamy do lektury dzialu "jak to zrobic jak to pokazac" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Modelarz Napisano 3 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2017 Mam zamiar pomalować model washem użyć washa akrylowego (maluje akrylami) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Mam zamiar pomalować model washem użyć washa akrylowego (maluje akrylami) ? Zapraszamy do lektury dzialu "jak to zrobic jak to pokazac" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi