Patterson Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Jeszcze kilka dupereli. Zapraszam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Model MNIODZIO.... Fajnie i efektownie zrobione ślady eksploatacji i inne techniki... model naprawdę FAJOWY... Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Chyba zapomniałeś kamuflaż nałożyć... oj zdarza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 juz go gdzies widzialem ale dalej sie strasznie jaram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Dla mnie rewelacja. I jednobarwna wersja, wygląda świetnie !!!! Gratulacje. Ps. Pancerka, to kopalnia kapitalnych modeli :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek_00 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 A jaka skala to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 Witam. Dziękuję wszystkim, skala to oczywiście 1/35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 właśnie się zastanawiałem na jaką skale liczył Bartek. 72 !!!!, czy raczej 16 :-) Przy dobrym zdjęciu można by było pomylić z 1;1 :-)) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczur Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 swietna robota moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2008 Dzięki, bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 Finisz Tamiya prostu z pudła. 1/35. Akryle, emalie, chemia MIG-a. Zapraszam do oceny I na podstawce :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 jak zwykle klasa trzymasz poziom numery to kalki czy malowane od szablonu? dlaczemu trommel jest w kolorze bazowym pojazdu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub W. Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 Mój hetzer w porównaniu do twojego... no coments... Wszystko jest bardzo GIT, tylko to lina z tyłu, bardzo mi się nie podoba, psuje cały efekt... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gulumik Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 tylko to lina z tyłu,psuje cały efekt... Witam! W rzeczy samej! Jakby z innego filmu . Reszta już została powiedziana- . Pozdrawiam! P.S. Pojazd w barwach jakiejś konkretnej jednostki Pzdr.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi