Herod Napisano 10 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2019 (edytowane) http://vaevictis15mm.blogspot.com/2019/04/panzerkampfwagen-v-panther-ausf-g.html Pantera (czasy Operacji "Cobra"). Edytowane 10 Kwietnia 2019 przez Herod 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 4 Listopada 2019 Share Napisano 4 Listopada 2019 Wszystkie firmy naogladały sie zdjęć w "German Soldiers of World War II" Jean'a de Legard'a i wszystkie jak jeden popełniają ten sam błąd. Patki w dywizjach polowych luftwaffe regulaminowo były zielone (o odcieniu ciemniejszym bo jasnozielone to kontrola lotów). Nie mówie, bo w ramach uzupełnień mogli sie trafić żołnierze z czerwonymi i w warunkach polowych mogło potrwać zanim zmienili albo i w ogóle nie zmienili ale nie wszyscy. Czerwone to artyleria przeciwlotnicza LW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 28 Lutego 2020 Autor Share Napisano 28 Lutego 2020 (edytowane) Zgadza się. A Ci na zdjęciu to właśnie artylerzyści oderwani od dział. Będzie oczywiście jeszcze wersja zielona. Nad tematem nadal cierpliwe pracuję. Tutaj np. zimowy panzergrenadier: Skala 28mm (1/56). Producent Empress Miniatures. Figurka metalowa. Ćwiczę robienie zdjęć na białym tle. Rewelacji nie ma (bo mam póki co jedną lampę i muszę kupić odpowiednie statywy dla dwóch żarówek) ale jestem zadowolony. Edytowane 28 Lutego 2020 przez Herod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 29 Lutego 2020 Share Napisano 29 Lutego 2020 Jak na takie mikrusy to elegancko Tobie wychodzą podobają mi się .Zdjęcia spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herod Napisano 7 Marca 2020 Autor Share Napisano 7 Marca 2020 Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi