Bartas89 Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Jaki polecacie model śmigłowca bojowego (coś jak apache) dla początkującego modelarza w jak największej skali? Pisząc początkujący modelarz mam na myśli tylko kategorię śmigłowców bo już co nieco innego posklejałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 W jak największej skali to Mi-24 i Mi-17 czy Chinook z Trumpetera w 1:35 W 1:48 jest ładny model AW.101 z Airfixa. Lynx w tej samej skali też robi wrażenie, choć duży to on nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Na przykład CH-53E Super Stallion U.S Marines Version w 1:48 (Academy 12209). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 10 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2017 W jak największej skali to Mi-24 Ten bydlak jest naprawdę zacny http://www.mojehobby.pl/products/Mil-Mi-24V-Hind-E-Helicopter.html Tylko pewnie trudny do sklejenia i pomalowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joles Napisano 10 Stycznia 2017 Share Napisano 10 Stycznia 2017 Ja mam Mi-4 w 1:35 z Trumpetera. Bydle podobne do Mi-24, ale na pewno jest łatwiejsze w sklejeniu. Mogę go odstąpić, bo dla mnie jest trochę zbyt mało skomplikowany. Na przykład CH-53E Super Stallion U.S Marines Version w 1:48 (Academy 12209). <3 nie wiedziałem o nim wcześniej. Podoba mi się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi