Super Moderator jawkers Napisano 30 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 30 Stycznia 2017 Podoba mi się. Jakimi pastami robiłeś polerkę? Pytam bo nie doczytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Efekt jest super:-) Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekj Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Połysk mistrzostwo świata.Napisz jaki dokładnie ten dupont bezbarwny spray,aero itd,bo efekt super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whisky6666 Napisano 30 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 30 Stycznia 2017 Dziękuje wszystkim za miłe słowa. Już nie długo kolejne warsztaty wiec będzie co oglądać Co do lakieru to Dupont Dx 1044 + utwardzacz Dx 1024 + rozcienczalnik Dx32 Aero to zwykła p-iwata, nic specjalnego ale spełnia swoje zadanie Polerka jak to przystało do lakieru samochodowego, robiłem pastami polerskimi przeznaczonych to tego zadania. A dokładniej z firmy Menzerna (nie musza być dokładnie takie, byle by były w systemie polerawania na sucho) menzerna 400 na pierwszy ogień a później menzerna pp Na sam koniec twardy wosk tez samochodowy A tak w ogóle to robić tego washa na liniach podziału czy wygląda ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi