Mierzu Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Stary wypust Tamiyi. Dorobiłem stelaż i plandekę. Klamoty otrzymałem od Greifa i Fazzy'ego_bez_humoru za co jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Strasznie walą po oczach słabe reflektory. Tak poza tym całkiem si. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 20 Stycznia 2017 Share Napisano 20 Stycznia 2017 Ja lubię takie "dotarte", bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2017 Strasznie walą po oczach słabe reflektory.Tak poza tym całkiem si. Producent przewidział jedynie ich pomalowanie na srebno. ja wydrązyłem je, zrobiłem żaróweczki i zalałem specyfikiem still water. W chwili robienia zdjęć reflektory jeszcze schły i nie dostały kolejnej warstwy still water, aby były bardziej wypukłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Stycznia 2017 No stara tamka ma potencjał... jedyne co gryzie mnie to koła i gąski , można było przeszczepa machnąć z AVF...jedynie flaga mnie się nie widzi wygląda nie bardzo, za płasko... reszta, cóż zmęczony Hanomag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 21 Stycznia 2017 Share Napisano 21 Stycznia 2017 Przegladałem sobie Twoje ostatnie galerie i KW wyszedł mega super, tutaj jest bardzo przyzwoicie ale razi mnie troche kolor tej ziemi, bardzo pomarańczowo wyszła, troche zalatuje Wietnamem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi