fulcrum_29 Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 (edytowane) Witam Zestaw to Italeri 1:72 w malowaniu Soviet Air Force Guards regiment "Moskwa" Opinie mile widziane Pozdrawiam Edytowane 3 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Stycznia 2008 Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2008 Wstaw zdjęcia. To jest twoje. Wklej link, zaznacz i naciśnij "Img" a otworzy ci się takie zdjęcie. Potrenuj w teście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 w malowaniu Soviet Air Force Guards regiment "Moskwa" Nie sądzę, żeby Rosjanie korzystali z takiego nazewnictwa :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 Taka nazwa była przy instrukcji malowania Pewnie to nie jest ich rodzime nazewnictwo,ale było tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrgie Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Świetny model i bardzo podoba mi się to malowanie Czy miałeś jakieś problemy z tym zestawem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Zestaw jest OK żadnych kłopotów,śladowe ilości szpachli Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 (edytowane) Jak możesz to popraw przednie podwozie koła są odwrotnie wklejone. Edytowane 5 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Fajny modelik a możesz pokazać spód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 Postaram się jutro wrzucić fotki spodu Dzięki za te koła , nie mam pojęcia jak je przekręciłem ,ale stało się i będzie kłopot to naprawić Ale postaram się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Jak możesz to popraw przednie podwozie koła są odwrotnie wklejone.Czy mówisz o samych kołach, czy razem z goleniem? Bo jeśli uważasz, że golenie jest na odwrót wklejone, to zamieszczam fotkę, która dowodzi, że golenie jest założone ok (po kliknięciu większy rozmiar): Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Markowi chodzi o oslone kol. Jest wklejona do gory nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Markowi chodzi o oslone kol. Jest wklejona do gory nogami.Teraz dopiero zauważyłem. Rzeczywiście. Zwracam honor. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Markowi chodzi o oslone kol. Jest wklejona do gory nogami. Osłona jest połączaona fabrycznie z oponami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Dlatego Marek napisal, ze kola zostaly wklejone odwrotnie, a nie oslona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Dlatego Marek napisal, ze kola zostaly wklejone odwrotnie, a nie oslona. No tak, wiem:) poprostu p przeczytaniu posta, że: "wklejone osłony źle" - zareagowałem ze opony wklejone xle a nie osłony, bo są razem ze sobą połączone nie przeczytałem posta Kermita, że:goleń cośtam, cośtam. Przepraszam bardzo za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi