Kapitan_Kurt Napisano 22 Stycznia 2017 Share Napisano 22 Stycznia 2017 Cześć Tak, długo zabierałem się do budowy tego modelu, głównie za sprawą przedziału silnika, jak i jego samego. Za pierwszym razem próbowałem wpychać poszczególne elementy przedziału na miejsce, ale ściany kadłuba były zbyt grube i śmiesznie to wyglądało. A teraz za drugim razem, po dość wnikliwych obserwacjach doszedłem do wniosku, że rozwalę pół modelu wycinając pół kadłuba i robiąc nowy. Tak jak pomyślałem, tak zrobiłem. A więc... Wszystko pasuje, jak należy. Silnik i compartment to wyrób PSM. Pozz Kurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Stycznia 2017 Share Napisano 22 Stycznia 2017 No także, ten tego, ten Powaliło Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 No Panie, ostro ruszasz z tematem. Ciekawym co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 23 Stycznia 2017 Share Napisano 23 Stycznia 2017 No Panie, ostro ruszasz z tematem.Ciekawym co z tego wyjdzie. Zobaczymy za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 29 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2017 Duperelizacji część dalsza... Pozz Kurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi