wosiek Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 (edytowane) Po kalkach i łosiu.Oznaczenia sf. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 5 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 5 Marca 2017 dawaj fotkę z haubicą na holu :P Fajne mikroszkopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 5 Marca 2017 Autor Share Napisano 5 Marca 2017 dawaj fotkę z haubicą na holu :P Jeszcze czeka na malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 21 Marca 2017 Autor Share Napisano 21 Marca 2017 (edytowane) Po długiej przerwie przedstawiam zarys podstawki do Pritscha. Poniewaź trochę przejadły mi się sielskie klimaty w planach ma być coś miejskiego A tu przymiarka modelu. Edytowane 6 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Marca 2017 hmmm no na mój gust wywaliłbym ten krzyż z maski, jakoś mi nie leży, koniec wojny itp improwizowana jednostka alianci w powietrzu, raczej bym się nie afiszował tak od góry... Reszta fajowsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 21 Marca 2017 Autor Share Napisano 21 Marca 2017 hmmm no na mój gust wywaliłbym ten krzyż z maski, jakoś mi nie leży, koniec wojny itp improwizowana jednostka alianci w powietrzu, raczej bym się nie afiszował tak od góry... Taaa, chyba masz rację, ale czym to teraz zamaskować ? Kalka jest już pod farbą i zerwanie raczej jest niemożliwe. Zamalować? --> Wyjdzie różnica, bo były filtry i oleje. Jedyne co można by zrobić to coś położyć, tylko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 21 Marca 2017 hmm no jak już to może wywalić jakąś siatkę maskującą, jak to arta nadchodzą ami no to dupa w troki z krzaków przez miasto do innych krzaczorów co by ewentualnie zrobić kabumm - jak się uda... opcja 2, jedna klapa w kolorze mini druga w innym malowaniu jak to na składaka przystało , wtedy kalkę targaj i luz ... ooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 22 Marca 2017 Autor Share Napisano 22 Marca 2017 (edytowane) OK, krzyż zlikwidowany. Przeglądnąłem kilka setek zdjęć w necie i stwierdziłem, że zarówno bambetle jak i krzaczory nie pasują na masce więc została opcja zamalowania. Zacząłem od próby "podrobienia" koloru (zawsze jeszcze zostawała opcja innej kolorystyki) i o dziwo wydaje mi się, że się udało Co o tym sądzicie? Edytowane 6 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Bez tego krzyża zdecydowanie wygląda lepiej. Czekam na fotki z wymalowaną podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 22 Marca 2017 Super Moderator Share Napisano 22 Marca 2017 dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 22 Marca 2017 Share Napisano 22 Marca 2017 Kolor dobrze dobrałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 23 Marca 2017 Autor Share Napisano 23 Marca 2017 (edytowane) Kolor dobrze dobrałeś. Dzięki Ponieważ w moim odczuciu plac przed budynkiem zionął pustką wystrugałem sobie słup ogłoszeniowy Edytowane 6 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 23 Marca 2017 Share Napisano 23 Marca 2017 Możesz jeszcze spróbować jakąś lampę wstawić koło niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi