Yamato23 Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Witam!!! Mam pytanie do forumowiczów: gdzie można naprawić w jakimś poznańskim serwisie aerograf? W Poznaniu nie mieszkam i nie orientuje się gdzie takowe serwisy są. Czy jest jakis serwis niedaleko ulicy Głogowskiej, bo tylko tą ulice znam Musze wymienić iglice, w której mam zagiętą końcówke i dysze która pękła mi przy przykręcaniu. Dzięki za wszelką pomoc. Pozdawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Igle mozesz sprobowac samodzielnie wyprostowac, nie jest to jakos bardzo skomplikowane. Natomiast dysze po prostu kup nowa i tyle... Watpie, zeby ktokolwiek serwisowal te aerografy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yamato23 Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Naprawiłem iglice - rzeczywiście nie było to trudne. Jednak dysze musze wymienić i tu kolejne pytanie do modelarzy: czy możecie podać adres internetowy sklepy który ma na sprzedarz dysze do aero EW770 (0,25mm)? Znalazłem jeden sklep ale cena dość wysoka . Jakby ktoś trafił na takową dysze niech da znać. Jeszcze raz dzięki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek.S. Posted January 4, 2008 Share Posted January 4, 2008 Na ul Głogowskiej 150 bądź 153 jest sklep FACHOWIEC. Mają tam części do pIwat z ich nazwą. Wiele części (dysza, iglica i uszczelki) pasują do innych klonów. W razie braków w zaopatrzeniu wszystkie części mają w drugim FACHOWCU na Grunwaldzkiej bodajże 35ileś tam. Poszukaj w sieci w branży spawalnictwo pneumatyka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts