Yamato23 Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Witam!!! Mam pytanie do forumowiczów: gdzie można naprawić w jakimś poznańskim serwisie aerograf? W Poznaniu nie mieszkam i nie orientuje się gdzie takowe serwisy są. Czy jest jakis serwis niedaleko ulicy Głogowskiej, bo tylko tą ulice znam Musze wymienić iglice, w której mam zagiętą końcówke i dysze która pękła mi przy przykręcaniu. Dzięki za wszelką pomoc. Pozdawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Igle mozesz sprobowac samodzielnie wyprostowac, nie jest to jakos bardzo skomplikowane. Natomiast dysze po prostu kup nowa i tyle... Watpie, zeby ktokolwiek serwisowal te aerografy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yamato23 Napisano 4 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2008 Naprawiłem iglice - rzeczywiście nie było to trudne. Jednak dysze musze wymienić i tu kolejne pytanie do modelarzy: czy możecie podać adres internetowy sklepy który ma na sprzedarz dysze do aero EW770 (0,25mm)? Znalazłem jeden sklep ale cena dość wysoka . Jakby ktoś trafił na takową dysze niech da znać. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 Na ul Głogowskiej 150 bądź 153 jest sklep FACHOWIEC. Mają tam części do pIwat z ich nazwą. Wiele części (dysza, iglica i uszczelki) pasują do innych klonów. W razie braków w zaopatrzeniu wszystkie części mają w drugim FACHOWCU na Grunwaldzkiej bodajże 35ileś tam. Poszukaj w sieci w branży spawalnictwo pneumatyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi