eldiabllo Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Mała prezenacja hawker hurricane mk.1 w skali 1:72 po zestrzeleniu w 1940r. Ogólnie podczas warsztatu stwierdzono że to kiczowate, może za dużo oberwał w ogon, a że konstrukcja była jaka była. Oczywiście po krytyce wstawiam końcowy efekt. pozdrawiam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Drzewko dość fajnie się prezentuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 Drzewko dość fajnie się prezentuje. Ale pewnie tyko drzewko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wosiek Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Super scenka, model też. Jedyne co bym zmienił to wyrównał i zakrył boki ziemi dociętą i pomalowaną np balsą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 Na tej podstawce model spełnia swoją rolę. Mam podejrzenie, że zinterpretowałeś dziury w burcie ze zdjęcia w górnym lewym rogu jako przestrzeliny, a to stopnie ułatwiające wejście do kabiny są. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted February 8, 2017 Author Share Posted February 8, 2017 Na tej podstawce model spełnia swoją rolę. Mam podejrzenie, że zinterpretowałeś dziury w burcie ze zdjęcia w górnym lewym rogu jako przestrzeliny, a to stopnie ułatwiające wejście do kabiny są. No tak właśnie bylo , ale teraz aż takiej tragedii w wykonaniu finalnym niema ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalin Posted February 8, 2017 Share Posted February 8, 2017 ale teraz aż takiej tragedii w wykonaniu finalnym niema ? Każdy ma swój styl, a każdy nasz następny model powinien być lepszy:) Rób swoje i bądź gotów na miażdżącą krytykę. Są zdjęcia uszkodzonych Hurricane i tak zupełnie serio, to Twoja interpretacja jest odległa od tego co mogło się zdarzyć po trafieniu z działka, albo z karabinu maszynowego. Uszkodzenia odsłaniały konstrukcję, bo zrywały zwykle płócienne poszycie. Same dziury słabo udają trafienia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkin Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Jak dla mnie ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eldiabllo Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Jak dla mnie ok Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts