eldiabllo Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Mała prezenacja hawker hurricane mk.1 w skali 1:72 po zestrzeleniu w 1940r. Ogólnie podczas warsztatu stwierdzono że to kiczowate, może za dużo oberwał w ogon, a że konstrukcja była jaka była. Oczywiście po krytyce wstawiam końcowy efekt. pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 7 Lutego 2017 Share Napisano 7 Lutego 2017 Drzewko dość fajnie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 8 Lutego 2017 Autor Share Napisano 8 Lutego 2017 Drzewko dość fajnie się prezentuje. Ale pewnie tyko drzewko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wosiek Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Super scenka, model też. Jedyne co bym zmienił to wyrównał i zakrył boki ziemi dociętą i pomalowaną np balsą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 Na tej podstawce model spełnia swoją rolę. Mam podejrzenie, że zinterpretowałeś dziury w burcie ze zdjęcia w górnym lewym rogu jako przestrzeliny, a to stopnie ułatwiające wejście do kabiny są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 8 Lutego 2017 Autor Share Napisano 8 Lutego 2017 Na tej podstawce model spełnia swoją rolę. Mam podejrzenie, że zinterpretowałeś dziury w burcie ze zdjęcia w górnym lewym rogu jako przestrzeliny, a to stopnie ułatwiające wejście do kabiny są. No tak właśnie bylo , ale teraz aż takiej tragedii w wykonaniu finalnym niema ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 8 Lutego 2017 Share Napisano 8 Lutego 2017 ale teraz aż takiej tragedii w wykonaniu finalnym niema ? Każdy ma swój styl, a każdy nasz następny model powinien być lepszy:) Rób swoje i bądź gotów na miażdżącą krytykę. Są zdjęcia uszkodzonych Hurricane i tak zupełnie serio, to Twoja interpretacja jest odległa od tego co mogło się zdarzyć po trafieniu z działka, albo z karabinu maszynowego. Uszkodzenia odsłaniały konstrukcję, bo zrywały zwykle płócienne poszycie. Same dziury słabo udają trafienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkin Napisano 15 Lutego 2017 Share Napisano 15 Lutego 2017 Jak dla mnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 15 Lutego 2017 Autor Share Napisano 15 Lutego 2017 Jak dla mnie ok Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi