hiwis Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 W ramach "rewanżu" pozwolę sobie zaprezentować model mojego sąsiada (nieobecnego na tym forum modelarskim), który przejął po mnie sporo modeli w "72". Cytuję: "Trochę pozmyślany - Pz.Kpfw KV-1 756( r ) mit 10.5cm StuH 42 L/28, Trumpeter 1:72. Nie licząc "czegoś tam" przed trzydziestu laty to mój pierwszy model samodzielnie wykonany od A do Z. Malowany pędzlami, akrylami Tamki, brzydzony rozmaitymi miksturami AK i pigmentami. Podstawka autorstwa sąsiada (jak coś u niego upoluję to może dodam jakąś figurkę). Mogło i miało być lepiej ale ostatecznie wyszło tak: " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Fajny brzydal . Jak dla mnie ładnie pomalowany - może trochę zbyt "żółty", ale fajne pobrudzony . Sąsiad niech sam się loguje i prezentuje swoje modele . Im nas więcej tym lepiej! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Ładna podstawka. Jeśli chodzi o model to też ciekawy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted February 20, 2017 Author Share Posted February 20, 2017 Cytuję : "Bardzo dziękuję ;)" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakx Posted February 20, 2017 Share Posted February 20, 2017 Witam, Ten wielki maluch naprawdę, nie wygląda na swoją skalę. Dokładnie wykonany, szczegółowo pomalowany, stonowana i dobrze dobrana podstawka...duże brawa dla autora. Pan "Sąsiad" zdecydowanie powinien założyć konto na forum i odbierać pochwały osobiście! Gratulacje. Pozdrawiam, Jakx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted February 21, 2017 Share Posted February 21, 2017 W tej skali znawcą nie jestem, ale model prezentuje się bardzo dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts