hiwis Napisano 10 Lutego 2017 Napisano 10 Lutego 2017 W ramach "rewanżu" pozwolę sobie zaprezentować model mojego sąsiada (nieobecnego na tym forum modelarskim), który przejął po mnie sporo modeli w "72". Cytuję: "Trochę pozmyślany - Pz.Kpfw KV-1 756( r ) mit 10.5cm StuH 42 L/28, Trumpeter 1:72. Nie licząc "czegoś tam" przed trzydziestu laty to mój pierwszy model samodzielnie wykonany od A do Z. Malowany pędzlami, akrylami Tamki, brzydzony rozmaitymi miksturami AK i pigmentami. Podstawka autorstwa sąsiada (jak coś u niego upoluję to może dodam jakąś figurkę). Mogło i miało być lepiej ale ostatecznie wyszło tak: " Cytuj
SławekK Napisano 12 Lutego 2017 Napisano 12 Lutego 2017 Fajny brzydal . Jak dla mnie ładnie pomalowany - może trochę zbyt "żółty", ale fajne pobrudzony . Sąsiad niech sam się loguje i prezentuje swoje modele . Im nas więcej tym lepiej! Cytuj
pedzelek Napisano 12 Lutego 2017 Napisano 12 Lutego 2017 Ładna podstawka. Jeśli chodzi o model to też ciekawy. Cytuj
Jakx Napisano 20 Lutego 2017 Napisano 20 Lutego 2017 Witam, Ten wielki maluch naprawdę, nie wygląda na swoją skalę. Dokładnie wykonany, szczegółowo pomalowany, stonowana i dobrze dobrana podstawka...duże brawa dla autora. Pan "Sąsiad" zdecydowanie powinien założyć konto na forum i odbierać pochwały osobiście! Gratulacje. Pozdrawiam, Jakx Cytuj
bazylms Napisano 21 Lutego 2017 Napisano 21 Lutego 2017 W tej skali znawcą nie jestem, ale model prezentuje się bardzo dobrze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi