hiwis Napisano 10 Lutego 2017 Share Napisano 10 Lutego 2017 W ramach "rewanżu" pozwolę sobie zaprezentować model mojego sąsiada (nieobecnego na tym forum modelarskim), który przejął po mnie sporo modeli w "72". Cytuję: "Trochę pozmyślany - Pz.Kpfw KV-1 756( r ) mit 10.5cm StuH 42 L/28, Trumpeter 1:72. Nie licząc "czegoś tam" przed trzydziestu laty to mój pierwszy model samodzielnie wykonany od A do Z. Malowany pędzlami, akrylami Tamki, brzydzony rozmaitymi miksturami AK i pigmentami. Podstawka autorstwa sąsiada (jak coś u niego upoluję to może dodam jakąś figurkę). Mogło i miało być lepiej ale ostatecznie wyszło tak: " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Fajny brzydal . Jak dla mnie ładnie pomalowany - może trochę zbyt "żółty", ale fajne pobrudzony . Sąsiad niech sam się loguje i prezentuje swoje modele . Im nas więcej tym lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 12 Lutego 2017 Share Napisano 12 Lutego 2017 Ładna podstawka. Jeśli chodzi o model to też ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 20 Lutego 2017 Autor Share Napisano 20 Lutego 2017 Cytuję : "Bardzo dziękuję ;)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 20 Lutego 2017 Share Napisano 20 Lutego 2017 Witam, Ten wielki maluch naprawdę, nie wygląda na swoją skalę. Dokładnie wykonany, szczegółowo pomalowany, stonowana i dobrze dobrana podstawka...duże brawa dla autora. Pan "Sąsiad" zdecydowanie powinien założyć konto na forum i odbierać pochwały osobiście! Gratulacje. Pozdrawiam, Jakx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 21 Lutego 2017 Share Napisano 21 Lutego 2017 W tej skali znawcą nie jestem, ale model prezentuje się bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi