Kriston Napisano 13 Lutego 2017 Share Napisano 13 Lutego 2017 Witam Chciałem przedstawić mój najnowszy model I F z Alana. Teraz już są lepiej zdetalowane i wykonane modele tego wozu z Bronco czy Hobby Bossa, ja swojego kupiłem gdy jeszcze nie było alternatywy i postanowiłem coś z niego wycisnąć, efekt na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Lutego 2017 Share Napisano 13 Lutego 2017 Przyzwoity model. Lampy mogłeś trochę inaczej zrobić. Rozwiercić i zalać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 13 Lutego 2017 Autor Share Napisano 13 Lutego 2017 Przyzwoity model. Lampy mogłeś trochę inaczej zrobić. Rozwiercić i zalać. rozwierciłem i zalałem still water;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 17 Lutego 2017 Share Napisano 17 Lutego 2017 Fajny, poboba mnie się . Tylko faktycznie te lampy, nie bardzo. A przed zalaniem still waterem pomalowałeś może jakąś srebrzanką?. Nie wiem, może to by trochę pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriston Napisano 17 Lutego 2017 Autor Share Napisano 17 Lutego 2017 Fajny, poboba mnie się . Tylko faktycznie te lampy, nie bardzo. A przed zalaniem still waterem pomalowałeś może jakąś srebrzanką?. Nie wiem, może to by trochę pomogło. w środku są pomalowane metalizerem gunze a później zalałem je still water, zmatowiały troch od lakieru pewnie. Tu lepiej widać, tragedii chyba nie ma ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 A widzisz, ja lampy zalewam na sam koniec, jak już model jest w pełni gotowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 18 Lutego 2017 Share Napisano 18 Lutego 2017 model bardzo ładny. Zdjęcia średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Lutego 2017 Share Napisano 19 Lutego 2017 Na ostatnich zdjęciach trochę lepiej wyglądają lampy. Niemniej, to co napisał Krzysztof oraz wg mnie gunmetal jest za ciemny. Popróbuj farbką srebrną, aluminium albo chrom. Można też powalczy z folią lustrzaną. Do tego żaróweczka z kulki z wkładu do długopisu i powinno byc spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi